Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.
Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?
Lue vinkitVogelin luonnonmukaisesti viljellyn täysjyväriisin jyvistä on poistettu vain uloin kuorikerros. Tärkeimmät osat, alkiolehti ja alkio arvokkaine kivennäisaineineen ovat tallella. Täysjyväriisi on hyvänmakuista ja erittäin täyttävää. Sopii sellaisenaan lisäkeriisiksi sekä erilaisiin riisiruokiin, esim. laatikoihin, uuniruokiin ja risottoihin. Kokeile vaikkapa riisisalaattia tai parsarisottoa!
A.Vogelin täysjyväriisi on luomusertifioitu eikä sitä ole hiottu.
Valmistus: huuhtele huolellisesti, keitä kaksinkertaisessa määrässä vettä noin 45 min. (50-100 g/henkilö). Liottaminen lyhentää keittoaikaa. Tarjoa lisukkeena tai pääruokana.
Ainesosat: pyöreäjyväinen täysjyväriisi. Pakattu suojakaasuun.
Alkuperämaa: Italia
Ravintosisältö/Näringsinnehåll100 g
Energia/energi 1500 kJ/355 kcal
Rasva/fett 2.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett < 0.5 g
Hiilihydraatti/kolhydrat 75 g
josta sokereita/varav sockerarter 0.5 g
Ravintokuitu/fiber 3.2 g
Proteiini/protein 8.0 g
Suola/salt < 0.03 g
Rundkornigt fullkornsris.
A.Vogels opolerade fullkornsris är eko-certifierat.
Tillagning: skölj ordentligt, koka i dubbel mängd vatten i cirka 45 min. (50-100 g/person). Blötläggning förkortar koktid. Servera som tillägg eller huvudrätt.
Ursprungsland: Italien
Förvaras torrt.
Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?
Lue vinkitYli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.
Lue vinkit vatsavaivoihin