background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Paahdetut kurpitsansiemenet

Paahdetut kurpitsansiemenet
  • helppo
  • 5 - 10
  • Prep: min
  • helppo
  • 5 - 10
Paahdetut kurpitsansiemenet

Syksyn kurpitsaruokien sivutuotteena voit valmistaa tämän naposteltavan helposti. Voit nauttia siemenet sellaisenaan tai ruokien lisukkeena.

Ainesosat

Valmistus

Poista kurpitsasta siemenet, huuhtele ja kuivaa kevyesti talouspaperin välissä.


Laita siemenet uunipellille. Pirskota pinnalle rypsiöljyä sekä Herbamare yrttisuolaseosta.
Paahda 175 asteessa 15-20 min. Kääntele välillä.


Tarjoa paahdetut kurpitsansiemenet vaikka salaatin tai keittoruoan seurana.


Voit nauttia paahdetut kurpitsansiemenet myös sellaisenaan.

 

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin