background

Kevennä paastolla

On monta hyvää syytä ryhtyä mehupaastolle!

Useimmat ihmiset kokevat paaston lisäävän hyvinvointiaan ja pyrkivät tästä syystä paastoamaan säännöllisesti kerran, pari vuodessa. Mehupaasto on lyömätön keino herättää henkiin talven nuuduttama kroppa ja mieli!

 

Miten paasto vaikuttaa?

Mehupaasto on mainio tapa muokata omia ruokalutottumuksiaan. Paaston jälkeen on helppo siirtyä syömään kevyemmin, liikkua enemmän ja siten pitää myös paino kurissa.

 

 

Ohjeita mehupaastoon


Paasto herättää usein monia kysymyksiä. Olemme halunneet helpottaa paastosi aloitusta kokoamalla tälle sivulle kaikki tarpeelliset ohjeet paaston joka vaiheeseen: paastoon valmistautumisesta varsinaiseen paastoon ja lopulta maltilliseen paaston lopettamiseen. Meiltä voit myös kysyä omia, mieltäsi askarruttavia paastokysymyksiä. Nyt paaston aloitus on enää vain itsestäsi kiinni! 

 

Tilaa paastouutiskirjeemme!

 

Ajastettu paastouutiskirjeemme tupsahtaa sähköpostiisi päivittäin antaen ajankohtaisia ohjeita ja vinkkejä paastoon. Uutiskirjesarjaan kuuluu kymmenen kirjettä: kolme valmistautumispäiville, viisi paastopäiville ja kaksi palautumispäiville.

 

Tilaa paastouutiskirje täältä!

 

Kuka voi paastota?


Periaatteessa paasto sopii kaikille terveille aikuisille, ensikertalaiselle kuitenkin korkeintaan viikon mittaisena. Paastoa ei suositella jos olet raskaana tai imetät, jos olet toipilas tai verenpaineesi on alhainen. Neuvottele lääkärisi kanssa jos sinulla on jokin lääkitys, paastoa ei siinä tapauksessa yleensä suositella ilman lääkärin valvontaa. 

 

Vogelin paastopaketti sisältää kaiken mitä tarvitset

 

Tutustu Vogelin 5 päivän paastopakettiin!

 

Vogelin 5 päivän paastopaketti

Paastopaketti

€ 67,00

lisää ostoskoriin

Sisältää kaiken tarvittavan 5 päivän paastoon.
Lue lisää